26.04.2019  |  VENTILATION  |  Byggeri

Få overblik over taget med SBi-anvisning 273

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny SBi-anvisning gør meget ud af inddækninger ved gennemføringer og tilslutninger, fordi det er her, man typisk ser utætheder, som giver vandskader

”Taget er en af de bygningsdele, hvor vi ser flest byggeskader. Samtidig har utætheder i taget store konsekvenser for bygherrer og brugere, fordi skaderne både er meget omkostningsfulde at udbedre og kan være årsag til skimmel og dårligt indeklima”, siger seniorforsker Erik Brandt, der er hovedforfatter til den nye SBi-anvisning 273 om projektering og udførelse af tage.

Med anvisningen får du en grundig oversigt over de mest almindelige typer tage og tagdækninger på markedet. Anvisningen behandler hele tagkonstruktionen fra inderst til yderst, så man opnår fugtsikre løsninger.

Anvisningen er rettet mod både nybyggeri og renovering, herunder efterisolering af tage.

Nyheder i anvisningen:

  • Øget fokus på nødafløb fra flade tage
  • Skærpede retningslinjer for lunker på flade tage
  • Ændret anbefaling ved efterisolering af ventilerede tagrum.


Med over 400 sider og 266 illustrationer får du et omfattende opslagsværk med SBi-anvisning 273.

Pris: 580 kr. + moms og forsendelse.

Læs mere om den nye anvisning på SBi's hjemmeside.

Mere fra Statens Byggeforskningsinstitut

Statens Byggeforskningsinstitut

www.sbi.dk

  • sbi@sbi.aau.dk
  • +45 99402525
  • A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø.Vi beskæftiger os inden for følgende arbejdsområder:Bygningsfysik og konstruktionerMiljø og energiBoligforholdByudviklingTilgængelighedByggeprocessenBygningers klimasystemer og lysSBi’s hovedopgave er inddelt i fire områder:ForskningFormidlingForskningsbaseret myndighedsbetjenin…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere