06.11.2018  |  EL  |  Byggeri

Fibervægbokse til mange forskellige opgaver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvilke krav har du til en vægboks? Skal den kunne indholde få eller mange fiber? Skal du splidse eller patche? Er der mange kabler ind og ud? Vil du placere den udendørs eller indendørs?

Vægbokse kan have mange funktioner afhængig af placeringen og applikationen. Derfor har vi hos Teklet også et bredt udbud af vægbokse med forskellige egenskaber – alle i en god kvalitet.

På vores indendørs og udendørs bokse kan du fx vælge mellem få eller mange ind-/udgange, indbygning af splittere, splidse eller patche – eller en kombination af dette.

Vi har også DIN Skinne Bokse, der fx er velegnet til industri-applikationer i skabe med DIN skinner.

Eller Home Hub skab, der skjuler grimme installationer på mindre kontorer; det ku’ være routeren og Wi-Fi-enheden.

Endelig har vi også Multi Operatør bokse. Her kan ejendommen nemt og enkelt deles mellem flere operatører.

Find alle vores vægbokse og læs mere her.

Hos Teklet har vi mange typer af bokse med forskellige funktioner og egenskaber. Vi har også én, der passer til din applikation.

Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Mere fra Teklet ApS

Teklet ApS

https://teklet.dk/

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse. Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig! Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP´er til optiske…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere