15.04.2019  |  VVS  |  Belysning

Flot og praktisk hyldesystem til flisevægge

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af de spændende nyheder, som Schlüter-Systems KG vil præsentere på VVS-messen 2019 den 8.-10. maj, er Schlüter-SHELF. Det er hylder, som altid vil se godt ud på en flisebelagt væg, og hylderne tjener som praktisk opbevaringsmulighed overalt, hvor der er lagt fliser.

Hylderne findes i de elegante designs CURVE og FLORAL, og i 5 forskellige formater, som giver mange forskellige opsætningsmuligheder.

Smukt materiale og farvespil

Schlüter-SHELF fås i børstet rustfrit stål eller aluminium, pulverlakeret i høj kvalitet og i 3 stilfulde Schlüter-TRENDLINE-farver: Elfenben, stengrå og mørk antracit.

Hylden passer således perfekt til tidens trends inden for keramikfliser, og kan nemt og elegant indpasses i eksisterende eller ny flisebelægning.

Monteres nemt, hurtigt, stabilt og elegant

Schlüter-SHELF-E er hylder til montering i væghjørner, og findes i 3 varianter.

Disse kan enten integreres som en del af flisemønsteret eller, takket være de blot 2 mm tykke støttevinger, indsættes i flisevæggen efterfølgende.

SHELF-E er velegnet som praktisk hylde i såvel brusebadet som på flisevægge i køkkenet.

Schlüter-SHELF-W er beregnet for flade vægge.

Hylden er rektangulær, og indbygges i bad eller på flisevægge i køkkenet ved hjælp af monteringsben under flisebelægningen.

Schlüter-KERDI-BOARD-N er præfabrikerede niche-elementer, og hertil fås skræddersyede opbevaringsmuligheder med Schlüter-SHELF-N, som integreres præcist i nicherne under flisebelægningen. Hermed skabes en ekstra, praktisk og elegant hylde.

Optisk kombineret hylde og gulvbruser

Med Schlüter-SHELF i badeværelset er det muligt at skabe en optisk kombination af hylde og gulvbruser: CURVE og FLORAL er designs fra Schlüter-KERDI-LINE-STYLE-programmet, og camouflerer elegant afløbsrender i barriereløse bruserum.

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Schlüter Systems

Schlüter-Systems tilbyder et sortiment på over 6.000 systemløsninger, som har vist deres værd i praksis ved lægningen af fliser og natursten.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere