15.04.2019  |  VVS  |  Sanitet

Flot og praktisk hyldesystem til flisevægge

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af de spændende nyheder, som Schlüter-Systems KG vil præsentere på VVS-messen 2019 den 8.-10. maj, er Schlüter-SHELF. Det er hylder, som altid vil se godt ud på en flisebelagt væg, og hylderne tjener som praktisk opbevaringsmulighed overalt, hvor der er lagt fliser.

Hylderne findes i de elegante designs CURVE og FLORAL, og i 5 forskellige formater, som giver mange forskellige opsætningsmuligheder.

Smukt materiale og farvespil

Schlüter-SHELF fås i børstet rustfrit stål eller aluminium, pulverlakeret i høj kvalitet og i 3 stilfulde Schlüter-TRENDLINE-farver: Elfenben, stengrå og mørk antracit.

Hylden passer således perfekt til tidens trends inden for keramikfliser, og kan nemt og elegant indpasses i eksisterende eller ny flisebelægning.

Monteres nemt, hurtigt, stabilt og elegant

Schlüter-SHELF-E er hylder til montering i væghjørner, og findes i 3 varianter.

Disse kan enten integreres som en del af flisemønsteret eller, takket være de blot 2 mm tykke støttevinger, indsættes i flisevæggen efterfølgende.

SHELF-E er velegnet som praktisk hylde i såvel brusebadet som på flisevægge i køkkenet.

Schlüter-SHELF-W er beregnet for flade vægge.

Hylden er rektangulær, og indbygges i bad eller på flisevægge i køkkenet ved hjælp af monteringsben under flisebelægningen.

Schlüter-KERDI-BOARD-N er præfabrikerede niche-elementer, og hertil fås skræddersyede opbevaringsmuligheder med Schlüter-SHELF-N, som integreres præcist i nicherne under flisebelægningen. Hermed skabes en ekstra, praktisk og elegant hylde.

Optisk kombineret hylde og gulvbruser

Med Schlüter-SHELF i badeværelset er det muligt at skabe en optisk kombination af hylde og gulvbruser: CURVE og FLORAL er designs fra Schlüter-KERDI-LINE-STYLE-programmet, og camouflerer elegant afløbsrender i barriereløse bruserum.

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere