03.01.2018  |  EL  |  Branchen

Frandsen El opruster med køb af Robotek Gruppen

Med en plan om at udbygge og styrke sin position på Sjælland foretog el-installatørvirksomheden ved årsskiftet et opkøb af Robotek Gruppen, herunder Birkerød El og Hørsholm El.

El-installatørvirksomheden Frandsen El har 1. januar overtaget Robotek Gruppen, herunder Birkerød El og Hørsholm El.

Med købet og overtagelsen af Robotek Gruppens aktiviteter håber man hos Frandsen El på at kunne udbygge og styrke sin position på Sjælland for at underbygge virksomhedens planer om øget vækst og kompetenceudvikling, fortæller Henrik Ramlov Hansen, regnskabschef og partner hos Frandsen El til licitationen.dk:

”De kan en masse ting, som vi ikke kan. Blandt andet inden for automation og styring af komplekse områder som vandværker. Vi bliver i det hele taget fagligt bredere med opkøbet, og de får også tilføjet nogle kompetencer”, siger han.

Læs også: Frandsen El vil have mere styr på de indre linjer

Han oplyser samtidig, at opkøbet af Robotek Gruppen ikke har været længe undervejs:

”Vi er ikke sådan nogen, der trækker tingene i langdrag. Vi tager hurtigt en vurdering af, om vi vil bruge vores krudt på det. Og det har vi besluttet, at vi ville i det her tilfælde”, siger han til licitationen.dk og udelukker samtidig ikke muligheden for yderligere opkøb.

Med opkøbet overtager Frandsen El godt 30 medarbejdere. Robotek Gruppens nuværende adresse bevares imidlertid som en afdeling af Frandsen El, og derfor vil hverken kunder, samarbejdspartnere eller ansatte opleve de store ændringer.

Den fungerende afdelingschef hos Robotek Gruppen, Kenneth Ejsenhardt, fortsætter som afdelingschef og ansvarlig leder i afdelingen, der som et led i opkøbet ændrer navn til Robotek El & Teknik.

Robotek Gruppens hidtidige direktør Gert Vesterlund er efter eget ønske fratrådt med udgangen af 2017, men vil stå til rådighed i en overgangsfase.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere