18.05.2020  |  EL  |  Branchen

Fremrykning af investeringer øger behovet for udbudsviden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er lys forude med en gradvis genåbning af samfundet efter Påske. De smittebegrænsende tiltag og hjælpepakker er nemlig begyndt at virke - og varmen er på vej. Det samme er flere offentlige investeringer, og det bør du forberede dig på.

Flere kommuner fremrykker investeringer, efter anlægsloftet er blevet suspenderet for i år. Der opfordres generelt til at gennemføre igangværende og fremrykke planlagte indkøb, evt. med udskudte tilbudsfrister. Der bliver vist ikke mindre travlt på udbuds/-tilbudsområdet!

Der er derfor også stadig et stort behov for højt kvalificerede udbudskonsulenter og tilbudsgivere, og du kan opgradere din viden om udbudsprocessen og udbudsreglerne på Nohrcons basiskursus Udbudsloven for ikke-jurister eller bygge videre med vores Certificering i udbudsret - der er begrænset antal pladser på forløbet i efteråret!

Er det ikke grund nok, kommer her 9 gode grunde mere til at du bør deltage på certificeringsforløbet - som deltager får du nemlig:

  1. Forståelse for baggrunden for EU-udbudsreguleringen
  2. Overblik over udbudsprocessen og i, hvordan du håndterer et udbud
  3. Mulighed for at minimere klagesager og sikre lovlige udbud
  4. Styr på de grundlæggende EU-retlige regler og principper
  5. Indblik i ofte forekommende juridiske problemstillinger og faldgruber
  6. Best practice indsigt i udformning af udbudsmaterialet
  7. Metoder og værktøjer til at arbejde med prækvalifikation og tilbudsevaluering
  8. Indsigt i kontraktstyring
  9. Mulighed for at undgå unødig rådgiverassistance

Bird & Bird’s eksperter guider dig sikkert igennem udbudsreglerne relateret til hele udbudsprocessen med masser af praktiske eksempler undervejs, så du kan relatere det til opgaver og udfordringer, du sidder med til daglig - uanset om du er ordregiver, tilbudsgiver, eller rådgiver.

Læs mere her:

CERTIFICERING I UDBUDSRET

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere