23.09.2020  |  EL  |  Branchen

Projekterings-, Projekt-, eller Byggeledelse? Valget er dit!

Indhold fra partner Hvad er dette?

... Men svaret er Nohrcon. Uanset hvilken efteruddannelse du vælger, kan du nemlig forvente kurser af højeste kvalitet, der klæder dig bedre på i dagligdagen - og de kan også live-streames! Der er Tilmeld 3, betal for 2-rabat - til 6 uger før!

Projekteringsledelse kom i høj grad i fokus, da de nye aftalevilkår for byggeriets parter (AB18/ABR18/ABT18) blev indført sidste år. På Nohrcons basiskursus Projekteringsledelse i praksis får du en grundig introduktion til området, og du kan vælge at bygge videre på din viden med vores Certificering i projekteringsledelse efterfølgende. Projekteringslederen skal nemlig kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Er det i stedet projektledelse, der har din interesse? Så kan du få konkrete værktøjer og viden, du kan anvende i praksis på Byggeriets projektlederuddannelse - herunder projektstyring, økonomistyring, og juridiske og kontraktmæssige forhold. Men vi tager også fat på emner, som projektlederens personlige udvikling og det at træde ind i projektlederrollen.

Husk også Nohrcons nyeste uddannelsesskud på stammen om bygge- og entrepriseledelse: Den praktiske bygge- og entrepriselederuddannelse, som giver dig en vigtig forståelse for byggelederens ansvarsområder, redskaber og opgaver gennem 6 praksisnære kursusdage, hvor hverdagens udfordringer er i fokus.

Uanset hvad du vælger, kan du forvente kurser af højeste kvalitet - med god afstand - der klæder dig bedre på til dine daglige opgaver i bygge- og anlægsbranchen.

NB: Alle kurser, der indgår i de tre uddannelser, kan også tages individuelt - og live-streames!

HUSK: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 6 UGER FØR (gælder alle Nohrcon-arrangementer)

OVERBLIK OVER DATOER:

PROJEKTERINGSLEDELSE I PRAKSIS
21. oktober 2020, København
4. marts 2021, København


CERTIFICERING I PROJEKTERINGSLEDELSE
24.-25. november 2020, København
5.-6. maj 2021, København


BYGGERIETS PROJEKTLEDERUDDANNELSE
8. december 2020 - 4. marts 2021, Roskilde
13. april 2021 - 18. november 2021, København


DEN PRAKTISKE BYGGE- OG ENTREPRISELEDERUDDANNELSE
9. december - 11. marts 2021, Roskilde

PS: Nohrcon tilbyder også Certificeringer i entrepriseret og udbudsret m.m.

Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

nohrcon.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere