22.09.2020  |  EL  |  Varmeanlæg

Bliv klogere på reglerne for ekspropriation og ledninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Nohrcons intensive kurser går underviserne fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab et spadestik dybere, så du får bedre styr på reglerne på området - helt fra bunden af.

Specialister fra Bech-Bruun guider dig igennem de vigtigste juridiske aspekter og problemstillinger, med udgangspunkt i masser af eksempler fra praksis, så du bedre kan relatere stoffet til din hverdag.

Undervejs er der også konkret case-arbejde, så du selv får fingrene ned i "mulden" og mærker, hvor de oftest forekommende muligheder og udfordringer gemmer sig:

LEDNINGER OG GÆSTEPRINCIPPET I PRAKSIS

20. OKTOBER 2020, KØBENHAVN

“Rigtig godt kursus med god opbygning”, Michael D. Nielsen, Assens Forsyning

EKSPROPRIATION I PRAKSIS

12. NOVEMBER 2020, KØBENHAVN

"Bunker af ros", Jacob Møller Sørensen, Energinet Gas TSO

Læs mere om begge kurser på Nohrcons hjemmeside - hvor du finder flere arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Infrastruktur, Anlæg og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere