10.11.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Fremtidens tankkort: Nem, digital administration i en travl hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

OK har smarte, digitale betalingsløsninger, som gør både administration og tankning langt nemmere, hurtigere og mere sikkert for din virksomhed.

Gode tankkort-løsninger gennem årtier

Det er foråret 1986, og OK har lige introduceret OK-kontokortet på alle deres anlæg. Kortet bliver hurtigt en succes, og blot tre år senere er fodboldspiller Allan Simonsen frontfigur, da OK som det første benzinselskab i Danmark får udendørsbetaling med det nationale Dankort på vores betalingsautomater.

I dag behøver din virksomhed dog ikke at bekymre sig om hverken fysiske kort, glemte kvitteringer eller manglende overblik over tankninger. Hos OK kan du nemlig få digitale tankkort-løsninger, der sparer dig det meste af det administrative besvær i en travl hverdag. Læs mere om løsningerne her.

Top 3: Krav til fremtidens tankkort til erhverv

Hos OK mener vi, at der er særligt tre kriterier og funktioner, du bør prioritere, når du vælger ny tankkortløsning til din virksomhed.

1) Nem administration – digital selvbetjening, hurtig og nem tildeling af tankkort til medarbejdere til brug med det samme, oprettelse af produktbegrænsninger og overblik over tankninger og km-forbrug døgnet rundt.

2) Mere sikkerhed – undgå tabte, fysiske kort med en digital løsning, mulighed for tankning med mobilen, mulighed for opsætning af produktbegrænsninger.

3) Fremtidssikker løsning – mulighed for at lave CO₂-regnskab for at følge aftryk, opladning af elbiler.

En løsning, der sparer dig administrationstid i en travl hverdag

Hvis du sidder med ansvaret for virksomhedens tankkort, ved du sikkert, hvor tidskrævende det kan være at skulle holde styr på kvitteringer, km-regnskab og meget andet for alle biler og chauffører i din virksomhed.

Med OK Mobil-tankkort får du alle muligheder for at spare masser af tid på netop den del af dit arbejde. Og det er lige så nemt og simpelt, som det lyder. Det hele foregår på selvbetjeningen Min OK.

"Den digitale løsning er ikke tænkt som overvågning af medarbejderne, men som en løsning, der gør det nemmere for alle, som skal tanke eller have det administrative overblik." - Jon Flintholm, adm. direktør i Viktech. Læs mere om samarbejdet med Viktech her.

Tankkort fra OK

Hos OK har vi forskellige tankkort til erhverv, så du kan få den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Find din ideelle tankkortløsning her.

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

https://www.ok.dk/erhverv

  • ok@ok.dk
  • 70121233
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK er mere end bare benzin og diesel – sådan styrker vi din virksomhed OK a.m.b.a. er et 100% danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det. Vi har Danmarks største sortiment af energiprodukter til virksomheder – og har hele tiden fokus på at skabe nye innovat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere