16.06.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Gabotherm isoleret rørpanel – gør synlige rør usynlige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gabotherm åbner helt nye muligheder for installering af varmesystemer. Enkel og hurtig montage gør rørsystemet meget anvendeligt ved renovering af ældre og nedslidte varmeanlæg.

Optimal løsning

Gabotherm åbner helt nye muligheder for installering af varmesystemer. Enkel og hurtig montage gør rørsystemet meget anvendeligt ved renovering af ældre og nedslidte varmeanlæg.

Med Gabotherm rørsystem føres rørene til radiatorerne frem i isolerede rørpaneler, der eksempelvis erstatter de eksisterende fodpaneler i rummet. Det betyder, at man opnår en smuk og diskret løsning, idet rørene bliver helt usynlige. Og sidst, men ikke mindst, slipper man helt for at brække gulvene op for at installere rørene.

Minimalt varmetab

Da Gabotherm-rørene monteres i det isolerede rørpanel er varmetabet minimalt, fordi bagpanelet effektivt beskytter mod den kolde ydervæg. Gabotherm-rørene er væsentligt bedre isolerende end metalrør, da de er fremstillet af kunststof. Samtidig holder de i mange år. De ruster eller tæres ikke.

Komplet system

Gabotherm-enhederne udgør et komplet system, der sikrer en optimal rørføring og flot finish. I systemet findes der komponenter, der dækker ethvert behov ved installering. Der er let adgang til panelerne, hvilket giver stor fleksibilitet ved udvidelser og ændringer, uanset om panelerne placeres ved gulv, væg eller loft.

Læs mere om Gabotherm systemet på https://www.kierulff.dk/produkt/gabotherm/.

Tags: Kierulff A/S

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere