10.08.2017  |  EL  |  Branchen

Gaia Solar er under rekonstruktion

Solcellevirksomheden er efter et par år med millionunderskud nu under rekonstruktionsbehandling af Sø- og Handelsretten.

Solcelleproducenten Gaia Solar blev den 1. juni taget under rekonstruktionsbehandling af Sø- og Handelsretten, skriver Energy Supply.

Regnskabet for det seneste regnskabsår, 2016, foreligger endnu ikke, men regnskab for 2015 og 2014 viser et samlet underskud for de to år på 12,4 millioner kroner før skat. Derudover oplevede selskabet en nedgang i egenkapitalen fra 7,3 millioner kroner i 2014 til 4,7 millioner kroner i 2015.

Gaia Solars begæring om rekonstruktion kom efter, at selskabet i en periode havde opbygget den 12 millioner store gæld til både leverandører og bankforbindelser, og ingen mulighed havde for at betale tilbage.

Læs også: Sigurd Leth: Flere skal tale om solcelleløsninger

Rekonstruktionen af Gaia Solar sker blot et år efter, at Sigurd Leth trådte til som ny direktør for virksomheden. Dagen før rekonstruktionen begyndte, skiftede selskabet navn til GS.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere