01.12.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Gaveregn i december

Indhold fra partner Hvad er dette?

HO HO HO - kan du også mærke julestemningen komme snigende? Det kan vi hos Lindab, for vi nærmer os igen december, og endnu engang er det tid til Lindabs julekalender. Som altid finder du dagens spørgsmål bag lågen, og traditionen tro kan du vinde fine julegaver, hvis du svarer rigtigt.

Vi glæder os hvert år til den 1. december, for der starter Lindabs julekalender. Julen og december måned er traditionernes tid, og vores julekalender er også en tradition.

Deltag hver dag og vær med i lodtrækningen om en ekstra julegave til dig selv eller en du holder af. Hvis du vel og mærke svarer rigtigt på spørgsmålet bag dagens låge.

Dagens vinder får direkte besked, og på hverdage bliver vinderne offentliggjort på http://www.lindab.dk/jul.

Rigtig glædelig jul og held og lykke med julekalenderen!

Gå direkte til juilekalenderen her.

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere