23.05.2019  |  EL  |  Belysning

Grav ikke pengene ned eller brug dem på fossil energi - brug dem i stedet på klima og miljørigtig solcellebelysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

ActiveLights™ Solar vejbelysningsserien fra svenske Leading Light AB betyder 100 % bæredygtig belysning for 0 % energiomkostninger og med 0 % CO2-udslip! Bedre kan det ikke være, når vi tænker på klodens klima og miljø, og vores næste generationer.


ActiveLights™ Solar systemerne er vejbelysning til fodgænger- og cykelstier, parker, busstoppesteder, broer og lignende miljøer baseret på ren solenergi. På ELFACK 2019 i Göteborg præsenteredes den næste generation, suppleret med de nye modeller Solar 4.1, 5.1 og Retrofit.

Udviklet i samarbejde med Stockholms Tekniske Universitet (KTH), testet i over 2,5 år af svenske Trafikverket og siden leveret til over 80 kommuner og statslige vejvæsener i Norden siden 2014, borger for ActiveLights™ Solar seriens høje kvalitet.

De unikke ActiveLights™ SOLAR belysnings-systemer har diskrete solceller og er udviklet til vores nordiske klima med få soltimer om vinteren.

Systemerne aktiveres under bevægelse, hvilket skaber lys og sikkerhed for forbipasserende. De er omkostningseffektive og helt selvforsynende med energi.

Da de kommunikerer trådløst, kræves der i realiteten ingen tilslutning til et strømførende fordyrende kabel. Mastesystemerne kan dog leveres som hybrid, hvor batterierne suppleres med energi fra nettet.

ActiveLights™ SOLAR belysningssystemerne er behovsstyrede og selvforsynende, fordi der rigtig mange steder, ikke kræves eller ønskes et konstant lys gennem natten.

Bevægelsesensorerne tænder trådløst 3(4) lamper foran den gående/kørende. Med placeringsafstande  på 15 – 25m betyder det, at der hele tiden er belysning 45 – 75 m frem.

Se YouTube videoer her og her

Tags: NEWTEK

Mere fra NEWTEK

NEWTEK

www.newtek.dk

NEWTEK er et handels & rådgivende ingeniørfirma indenfor energieffektiv belysning, smart byrums-inventar og mobilitetsudstyr.  Vi har samlet mere end 30 års erhvervserfaring som giver en meget stor vidensbase og knowhow, at kunne give videre af til vores kunder. NEWTEK er partnere med flere større producenter, og som eneforhandlere og distributører, kan vi tilbyde en bred vifte af lø…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere