28.07.2017  |  VVS  |  Sanitet

GROHE Sense – den smarte vandsensor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Giver tryghed og ro i sindet hvis uheldet er ude med intelligent overvågning og push notifikationer.

GROHE Sense overvåger lækager i forbindelse med revnede vandslanger på vaske- og opvaskemaskiner samt sprængte vandrør.

Via den relaterede app modtager du notifikationer på din smartphone så du kan gribe ind og stoppe lækagen, og derved undgå en dyr vandskade. Enheden kan også indstilles til at bippe, lyse eller sende en e-mail. Mulighederne for personliggørelse og customisation er store.

Alsidig og holdbar løsning
Enheden kan placeres på alle relevante områder i hjemmet eller sommerhuset så som køkkenet, badeværelset eller i kælderen og kan monteres på hhv. gulvet eller væggen. Med den lange batterilevetid har enheden et holdbart strømforbrug i op til 4 år. 

Undgå skimmelsvamp
Derudover måles luftfugtigheden i området også. Fugt og damp er nemlig ideelle vækstbetingelser for skimmelsvamp og derfor advarer GROHE Sense dig når luftfugtigheden i hjemmet er for høj så du kan finde frem til en løsning inden skimmelsvamp bliver en realitet.

Sense sender dagligt en statusrapport som notifikation til din smartphone og ellers kan enhedens status altid tjekkes manuelt.

Læs mere omkring GROHE Sense her.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere