22.08.2019  |  VVS  |  Branchen

Grohe vinder “Red Dot: Brand of the Year” 2019

Til Red Dot Gala d. 1. november vil Grohe få overrakt prisen for "Brand of the year" inden for sanitetsbranchen. Adm. direktør for Red Dot Award, Dr. Peter Zec, mener, at prisen er et bevis på deres førende position inden for brandkommunikation.

I kamp mod næsten 9.000 andre brands er det lykkedes Grohe at vinde Red Dot: Brand of the year 2019-prisen inden for sanitetsindustrien.

Læs også: Damixa vinder tre internationale designpriser

Udover Grohe lykkedes det også Deutsche Telekom og HappyGoal at løbe afsted med titlen inden for hver af deres respektive brancher.

”Vi er glade for prisen. Det er en påskønnelse af Grohe-brandet og vores medarbejdere i mere end 150 lande, der repræsenterer Grohe dag ud og dag ind”, siger CEO i Grohe, Thomas Fuhr, og fortsætter:

”Samtidig anerkender prisen den nye retning, vi tog for at sætte brandet i en holistisk kontekst, hvilket giver det relevans langt ud over sanitetsindustrien”.

Pris viser position inden for brandkommunikation
Grohe vil få prisen på Red Dot Gala d. 1. november, hvor grundlægger og administrerende direktør af Red Dot Award, professor Dr. Peter Zec, vil overlevere trofæet.

”At overbevise Red Dot-juryen er ingen let opgave. Vores eksperter er meget kritiske og inspicerer alle de nominerede meget nøje baseret på strenge kriterier, inden de træffer en endelig beslutning. Vinderne kan derfor være stolte i alle henseender”, siger Dr. Peter Zec og fortsætter: 

Læs også: Grohe: ISH er mulighedernes legeplads

”Prisen er et bevis på deres førende position inden for brandkommunikation samt deres succes med at formidle et ensartet brandimage på tværs af forskellige kanaler. Jeg vil gerne lykønske prismodtagerne med deres fremragende præstation og ser frem til at overdrage prisen til dem personligt som et symbol på deres fremragende succes i Red Dot Award".

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere