25.06.2018  |  EL  |  Belysning

Guide: Vær opmærksom på armaturets strålevinkel

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uges blogindlæg dykker vi ned og ser nærmere på strålevinklens betydning og kommer med eksempler fra vores eget sortiment.

Et armaturs strålevinkel eller beam angle, som det kaldes i daglig tale, er den vinkel lyset udsendes i. LED-armaturer er særligt gode, hvis man ønsker at projektere lyset i en bestemt retning, da der findes uendelige muligheder inden for netop LED-belysning. Langt de fleste af vores LED-armaturer kommer med mulighed for forskellige strålevinkler, og de spænder bredt fra 8 til 360 grader.

Du kan læse mere om, hvorfor strålevinklen er vigtig, samt hvilke produkter vi hos Normasym tilbyder i denne uges blogindlæg.

Mere fra Lumega

Lumega

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere