12.03.2018  |  EL  |  Branchen

Høje standarder sikrer medarbejdere i 200 meters højde

Det er altafgørende at have det rigtige udstyr, når man reparerer vindmøller flere hundrede meter oppe i luften. Høje krav og internationale standarder forhindrer alvorlige ulykker, også blandt installatører, på udsatte arbejdspladser.

Opgaver, hvor medarbejderne befinder sig flere hundrede meter fra jordens overflade. Det er daglig kost, hvis du som Danijel Bogojevic rejser verden rundt og inspicerer vindmøller. Tiltro til udstyr og overholdelse af standarder er derfor livsvigtigt.

”Jeg udfører mange forskellige opgaver, som alle kræver forskelligt udstyr. For mig er det vigtigt, at udstyret er af højeste kvalitet, og at det er efterset af folk, der går op i deres job og har den rette viden til at kunne rådgive mig om, hvad der er bedst for mig,” fortæller han.

Danijel Bogojevic er seniorspecialist i virksomheden All Nrg, der er involveret i 90 procent af verdens offshore vindmølleprojekter. Det er All Nrgs opgave at udarbejde høje standarder for det faldsikringsudstyr, der blandt andet bruges på en olieplatform. De står derfor med ansvaret for mange menneskers sikkerhed.

Læs også: Spænd bæltet og sæt fokus på sikkerheden

”Det er vigtigt, at vores dokumentation og sikkerhed er i orden. Vi bruger fx standarder i vores tilbud, uanset hvor i verden vi byder på opgaver. Det giver kunden gennemsigtighed og giver en fælles forståelse for, hvilken kvalitet vi leverer, når vi starter på projektet,” siger Morten Linnebjerg, Equipment Manager i All Nrg.

Sikkerhed kommer først
Ved at have fingeren på pulsen og være inde over arbejdet med standarder er det muligt for All Nrg at sende medarbejdere som Danijel Bogojevic til et vilkårligt vindprojekt med kort varsel, mener firmaet. Også medarbejderne udtrykker en tilfredshed ved de høje krav til faldsikring.

”Det giver en tryghed at vide, at jeg altid har det nyeste og bedste udstyr, og at det lever op til de nyeste standarder. Det gør, at jeg kan udføre mit arbejde, siger Danijel Bogojevic.

”Det, og at jeg ikke er højdeskræk,” tilføjer han afslutningsvist. 
 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere