12.12.2018  |  EL  |  Byggeri

Har du prøvet Nohrcons nye digitale AB18-spil?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I AB18-spillet bevæger du dig rundt i en virtuel by og besøger bygherre, advokat, bank og arkitekt for på underholdende vis at besvare spørgsmål og udarbejde kontrakt efter de nye aftalevilkår, AB 18, som tages i brug ved årsskiftet.

Nohrcon Interactive Learning har glædet sig rigtig meget til at præsentere dig for det nye digitale læringsspil om AB 18.

PRØV DEN GRATIS VERSION AF AB18-SPILLET PÅ DIN PC/MAC HER - og del gerne linket med dine kolleger, så I kan se hvem der har bedst styr på de nye aftalevilkår.

I AB18-spillet er du en entreprenør, der har vundet et udbud. Du bevæger sig rundt i en virtuel by fra dit eget kontor til bygherren, som byder på kaffe og en snak om kontrakten. Videre går det til advokaten, der rådgiver om entrepriseaftalen, og derfra til banken, som hvis alt går godt vil stille sikkerhed for det konkrete byggeprojekt. Til sidst finder du hen til arkitektens tegnestue og får assistance med den digitale bygningsmodel – et af de nye fokusområder i AB 18.

Læs mere om AB18-spillet her - og se en trailer for AB18-spillet her!


Vil du have helt styr på de nye aftalevilkår, som for alvor tages i brug ved årsskiftet, så kan du også deltage på Nohrcons intensive kurser for praktikere, hvor erfarne undervisere fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab guider dig igennem reglerne:


AB 18 FOR IKKE-JURISTER – INTENSIV ENTREPRISERET (2-dages basiskursus)
5. – 6. marts i København
14. – 15. maj i Aarhus
12. – 13. juni i Roskilde


AB 18 OG FORSKELLEN TIL AB 92 (1-dags opdateringskursus)
21. marts i Aarhus
26. marts i København


AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING ABR 18 OG YDELSESBESKRIVELSER
2. april i Aarhus
3. april i København


ABT 18 FOR IKKE-JURISTER
10. april i København


Basiskurserne om AB 18 og ABR 18, kan også tages som en del af Nohrcons:

CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 OG ABR 18 – FOR BYGHERRE OG RÅDGIVER
5. marts - 12. juni 2019, København


CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 OG ABR 18 – FOR ENTREPRENØR OG UNDERLEVERANDØR
5. marts - 12. juni 2019, København


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere