05.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Hikvision fejrer 10 års jubelæum i Europa

Indhold fra partner Hvad er dette?

Denne september markerede 10 års dagen for oprettelsen af Hikvision europæiske hovedkontor i Holland. Hikvision er stolt over at se tilbage på sin imponerende udvikling, og takker partnere og kunder for deres loyale støtte. Hikvision benytter også lejligheden til at se på fremtiden med planer om at udvide hovedkontoret og styrke mulighederne for at understøtte partnere.

10 år er en betydelig milepæl for Hikvision Europe. Virksomheden har opnået massiv udvikling, både inden for forretningsdrift og antal medarbejdere. Fra kun at være få ansatte, er virksomhedens arbejdsstyrke vokset til over 300 dedikerede medarbejdere, der betjener kunder over hele Europa.

Udover etableringen af det europæiske hovedkontor i Holland, åbnede Hikvision otte branch offices i Italien, Frankrig, Spanien, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Ungarn og i Rumænien i løbet af de seneste 10 år. Foruden disse, etablerede Hikvision salgskontorer i Finland, Danmark, Sverige, Norge, Portugal og Belgien.

Det eksisterende hovedkontor har med sine 2000m2 kontorlokaler og 4500m2 lagerplads vist sig at have en vis kapacitet. Hikvision planlægger dog en udbygning, der vil fordoble den disponible plads, og byggeriet begynder ved udgangen af dette år. Som Derek Yang, General Manager i Hikvision Europe siger: ”Mægtige træer vokser fra små agern”. 

Hikvision lægger stor vægt på sine partnere og kunder. ”Vores største styrke er vores økosystem, der forbinder vores kunder med vores innovative tekniske knowhow, tekniske supportteam, kapacitet inden for produkt- og løsningsdesign, stærk produktionskraft og vores lidenskabelige salgsnetværk,” siger Yang.

Til dato tæller virksomheden mere end 600 distributørpartnere og mere end 30.000 installationspartnere over hele Europa. Dette afspejler Hikvisions mangeårige fokus på altid at sætte deres kunder i centrum. ”Vi vil også benytte lejligheden til at takke alle vores partnere for at have støttet Hikvision i de sidste 10 år,” fortsætter Yang. "At vinde respekten fra markedet og at bringe vores forretning tæt på vores kunder er en præstation, som vi har arbejdet længe og hårdt for at opnå, og det ville ikke have været muligt uden vores værdsatte partnere."

Ser man på fremtiden, er Yang's vision for de næste 10 år ved at blive klar: ”Min forgænger Jiangfeng Zhi grundlagde Hikvision Europe og lagde et solidt fundament. Da jeg overtog som General Manager for Hikvision Europe, havde jeg til formål at omstrukturere organisationen i et 'landorienteret' system.

For fremtiden vil jeg udvide vores forretning - for eksempel ved at oprette en lokal afdeling for forskning og udvikling; ved at oprette et partner økosystem inden for flere områder, der skal gøre vores forretningsområde mere fleksibelt og bredere; og ved at skabe flere muligheder for vores medarbejdere, vores partnere og vores kunder. Men først skal vi starte med at udvide vores Hikvision Europe-kontorbygninger for at give plads til vores kommende vækst. ”

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere