12.12.2019  |  EL  |  Branchen

Hikvision hædret med den prestigefyldte Innovative Achievement Award til Detektor International Awards i 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videosikkerhedsprodukter og -løsninger, er blevet tildelt en Innovative Achievement Award for sit termiske og optiske turret kamera ved Detektor International Awards 2019 i Sverige.

Awarden er i kategorien Alarm og detektion, og juryen sagde følgende om kameraet: ”Gennem en kombination af intelligente analysefunktioner og termisk og optisk teknologi, er det lykkes Hikvision at skabe en imponerende løsning, ideel til tidlig detektering og optimal ydeevne”.

Hikvisions termiske specialist, Marcel Wiechmann, var tilstede ved ceremonien for at modtage prisen.

”Vi er meget begejstrede for at modtage denne anerkendelse. Vi lancerede vores termiske og optiske turret kamera i juli for at give sikkerhedsfolk muligheden for at opdage og forhindre brande – inden de er startet. Herudover er kameraet en omkostningseffektiv løsning til avanceret branddetektering. Vi er utroligt glade for, at produktet er blevet anerkendt af sikkerhedsbranchen” sagde han.

Det prisvindende Hikvision-kamera DS-2TD1217-2 / V1 muliggør hurtig indendørs branddetektering gennem bi-spektralteknologi, der optager billeder ved hjælp af termisk udstråling og synligt lys. Ved at vise optiske og termiske billeder sammen gennem billedfusion eller picture-in-picture preview hjælper kameraet sikkerhedspersonale med hurtigt at finde kilden til en brand. Det er også væsentligt at pointere, at kameraet udløser en alarm, når temperaturen er højere end en brugerindstillet grænse - hvilket hjælper personale med at forhindre antændelse eller en decideret brand.

Herudover indeholder kameraet en indbygget GPU til at køre Hikvisions Deep Learning algoritmer, som understøtter indendørs overvågning og avanceret detektering af indbrud. Kameraet har altså en dobbelt funktion – branddetektering og detektering af indbrud, og Hikvision anbefaler særligt til indendørsløsninger. Især i scenarier såsom lagerbygninger, museer, datacentre og kontorer.

For mere information om kameraet og dets funktioner, besøg venligst: https://www.hikvision.com/en/products/Thermal-Products/Security-thermal-cameras/Turret-series/DS-2TD1217-2-V1/

Om Detektor International Awards

2019 markerer 20-års dagen for Detektor International Awards, som blev etableret af sikkerhedsmagasinet Detektor i 1999. Målet med priserne er at anerkende og fejre banebrydende og innovative produkter, der fremmer sikkerhedsbranchen.

Årets prisceremoni blev afholdt den 19. november til sikkerhedsbranchen banket i forbindelse med Sectech messen i Sverige.


 

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere