25.10.2017  |  EL  |  Sikring

Hikvision lancerer avanceret Blazer Pro 'alt-i-en' serverløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, har lanceret Blazer Pro, en avanceret 'alt-i-en' serverløsning, der er designet specifikt til at opfylde behovet ved opgavekritiske overvågningsprojekter med mellemstort til stort kameraantal.

Blazer Pro kan, ved at kombinere Hikvisions effektive Video Management System-software og lagring af data på én fysisk serverløsning, håndtere op til 128 eller 256 kanaler. Alt-i-en-serveren, der imødekommer alle store og mellemstore overvågningslæsninger, udfører ikke kun grundlæggende funktioner som optagelse, live-visning, afspilning og alarmstyring, men også valgfri udvidet funktionalitet som ANPR, business intelligence og persontælling.

Pålidelighed, du kan stole på
Blazer Pro opfylder de højeste krav til funktion og pålidelighed og er velegnet til store og vigtige overvågningsprojekter, fx butikscentre, transportknudepunkter, kasinoer, i bymidter, forsyningsområder og økonomiområder. Vha. branchens førende dual board-design sikrer alt-i-en-løsningen et fejlsikret backupsystem, hvor server-board og storage-board fungerer uafhængigt, så normal optagelse, forhåndsvisning og afspilningsfunktionalitet forbliver upåvirket i tilfælde af VMS-serverfejl. Storage-boardet anvender den mere stabile Linux-arkitektur i brug, hvilket giver en mere pålidelig drift.

I et projekt med flere lokale NVR'er, som udfører lokal optagelse og anvender Blazer Pro som den centrale platform, der håndterer disse NVR'er i tilfælde af et lokalt problem med en NVR, eller hvis en NVR bliver fjernet (stjålet), er der hjælp at hente, da Blazer Pro-enheden beholder de centrale IP-kanalers data fra det lokale site. Denne fejlsikrede løsning gøres nemmere ved, at de centrale IP-kanalstreams overføres samtidigt i realtid til optagelse, fra den lokale NVR til den centrale Blazer Pro-server. Med denne Hikvision-løsning sikrer Blazer Pro sikkerheden for de centrale IP-kanalers data.

Fleksibel betjening
Hikvisions Blazer Pro kan bryste sig af mange avancerede videooptagelses- og systemsikkerhedsteknologier, herunder fleksibel brugerstyring, som giver brugere mulighed for at prioritere adgang til ledelse og personale – for at sikre, at medarbejdere kan tildeles en passende systemadgangstilladelse. Blazer Pro forbinder tidligere adskilte NVR-/DVR-sites med centraliseret styring.

Blazer Pros alarmstyringsgrænseflade, der leverer effektiv systembevidsthed og identifikation, er en enkel og brugervenlig grænseflade, der viser ydeevne i realtid og alarmvarsling, hvilket gør det lettere at identificere en alarm og finde en relevant video og tilknyttede oplysninger i et enkelt vindue.

"Hikvision fortsætter med at innovere i sikkerhedsteknologier, som giver brugere ro i sindet og overskuelighed under driften. Den nye Hikvision Blazer Pro VMS-serverløsning sikrer, at en investering i et stort kameranetværk understøttes med pålidelig, enkel og effektiv kontrolfunktionalitet", siger Keen Yao, VP for International Business Center ved Hikvision

Kunder kan gå til http://www.hikvision.com/en/VMSNProductsdet_711.html for at få yderligere oplysninger om Hikvisions Blazer Pro alt-i-en-serverløsning.

Om Hikvision
Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsløsninger. Hikvision, der har branchens største forsknings- og udviklingsteam, bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter til ethvert sikkerhedsbehov. Få flere oplysninger på Hikvisions websted www.hikvision.com.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere