11.12.2017  |  EL  |  Sikring

Hikvision lancerer unik Wi-Fi-dørklokke

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mobil adgangskontrol til enhver dør

HOOFDDORP, Holland – 14. september 2017 – Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, lancerer sin unikke nye Wi-Fi-dørklokkeløsning, der udvider din dørklokkes egenskaber ved at skabe forbindelse til din gæst via fjernadgang. Dørklokken sørger for, at brugeren aldrig overser en gæst, og kan have stor betydning for små virksomheder.

Dørklokken giver adgang til Hik-Connect-appen via Wi-Fi, hvilket betyder, at brugeren kan se, hvem der ringer på, tale med gæsten og endda indstille alarmer gennem Hik-Connect-appen på sin smartphone. Dette giver i realiteten kunden adgangskontrol til sit hjem eller sin virksomhed, uanset hvor vedkommende befinder sig.

Dørklokken, der har en 180-graders visningsvinkel, støjundertrykkelse og ekkoannullering, giver brugere de optimale forudsætninger for at træffe en beslutning vedrørende tildeling af adgang. De mange nyttige funktioner, herunder bevægelsesdetektering og talebeskedsupport, dækker ethvert tænkeligt scenarie, der kan opstå på dørtærsklen. Dørklokken kan sende en alarm til brugerens app, når f.eks. en bevægelsesdetektering udløses. En nyttig optagefunktion kan også gå i gang og gemme data på SD-kortet for at bidrage til, at områderne fortsat er sikre. Dørklokken leveres endda som standard med kabinetter i fire forskellige farver for at sikre, at den passer til ethvert hjems eller forretnings stil.

Den kan anvendes i f.eks. hjem, beboelsesbygninger uden hegn, små butikker eller bygninger, hvor medarbejderen er væk fra indgangen (f.eks. ved modtagelse af en leverance). Dette kan vise sig at være meget fordelagtigt for små virksomheder, da det kan betyde, at kunder ikke afvises. Dørklokken kan også anvendes inden for andre sektorer – den kan f.eks. hjælpe læger med at håndtere akutpatienter uden for åbningstiden.

"Dette er en banebrydende løsning med uendeligt mange anvendelsesmuligheder" udtaler Cenek Maly, Channel Product Manager for ikke-videoprodukter i Europa. "Den forsyner brugere med en løsning på begynderniveau til nye og eksisterende applikationer, og Hik-Connect-appen giver dem frihed til at administrere deres fordør, uanset hvor de befinder sig i dagligdagens evigt hektiske program."

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere