30.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Hoval opkøbt af hollandske Fortes Energy Systems

Hoval Gruppen har gennem længere tid samarbejdet med hollandske Fortes Energy Systems. Partnerskabet har nu ført til et ejer- og navneskift.

Hoval Gruppen, der blandt andet leverer løsninger inden for fjernvarme, er blevet opkøbt af den hollandske virksomhed Fortes Energy Systems, der producerer fjernvarme-units. Dermed skifter Hoval navn til Fortes Energy Systems. Selskaberne har længe været samarbejdspartnere, og ejerskiftet er en logisk konsekvens heraf.

Læs også: Hofor vil gøre fjernvarmen grønnere ved at udnytte varme lagret i bygninger

Det er især på markedet for fjernvarmeprodukter, at Hoval har oplevet en vækst siden 2014. Og en del af den vækst skyldes, at produkterne fra Fortes Energy Systems stiger støt i salg.

”Vi er rigtig glade for at blive knyttet tættere til Fortes Energy Systems, der med stor succes fokuserer på fjernvarme, og har gjort det i årtier", siger direktør for Hoval, Per Hedegaard.

Per Hedegaard fortsætter i direktørstolen for virksomhedens danske afdeling i Skanderborg. Derudover fortsætter alle medarbejdere og aktiviteter samtidig med, at CVR-nummeret forbliver uændret.

Læs også: Fjernvarme kombineret med vedvarende energi kan løse klimaproblemer

Overtagelsen trådte i kraft første april. 

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere