26.04.2018  |  EL  |  Branchen

HP El-service opkøber igen

Det går stærkt for HP El-service i Bjerringbro, som for anden gang på blot to måneder overtager en anden virksomhed.

1. april overtog HP El-service Evers El i Randers, og pr. 1. maj er det Schurmann El fra Hvorslev, der skifter firmanavn til HP El-service, skriver viborg-folkeblad.dk.

For indehaver af Schurmann El, Lasse Schurmann, er overtagelsen en smule nostalgisk. Han blev uddannet hos HP El-service i Bjerringbro for 14 år siden. Derefter tog Lasse Schurmann en installatøruddannelse og blev selvstændig el-installatør.

Han fik hurtigt opbygget en større elforretning, der i dag tæller ni mand.

Læs også: Store installationsvirksomheder fylder mere i landskabet 

Jeg kunne dog godt bruge kontorfaciliteter og har i længere tid gået og tænkt på, om ikke der ville være en god synergieffekt i, om firmaet blev en del af HP El-service”, siger Lasse Schurmann til viborg-folkeblad.dk.

Derfor tog han kontakt til indehaver, Ib Aarup. Og efter en god, lang snak købte Ib Aarup Schurmann El og ansatte Lasse og hans medarbejdere.

”Vi manglede installatører, og samtidig er vi altid på udkig efter et endnu større kundegrundlag samt spidskompetencer”, fortæller Ib Aarup.

Begge parter er glade og lettede over den nye overtagelse, som ikke kommer til at påvirke Schurmann Els nuværende kunder og kontakter. Alle kunde- og serviceaftaler kommer således til at køre videre som tidligere, oplyser parterne.

- JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere