15.06.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Hvad skal man vælge af LED bånd?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange muligheder inden for LED bånd og udvalget kan godt virke forvirrende første gang man kigger på det.

 
Det kræver dog ikke mere end hvis man skal vælge lamper til en kunde. 
 
Hvor meget skal det lyses op – Hvordan skal udtrykket være - Ønsker kunden det udenfor eller indenfor osv. 
 
Hvis man kigger på mærket HiluX eller Diolight får man et højkvalitets produkt som holder, giver godt lys og kan holde til at blive brugt som primær belysning. Udover det er farvegengivelsen på +95ra og helt op til +97ra på nogle af båndene. Med sådan et bånd får du en god primær belysning og på grund af farvegengivelsen passer de godt ind i f.eks. et køkken eller andre rum hvor en god cri værdi er at foretrække. 
 
LED båndene kommer med den ekstra kraftige 3m tape, som gør at båndet kan blive siddende i mange år hvis underlaget er korrekt. 

Begge mærker kommer også som klassisk opbygget bånd, hvor dioderne sidder med mellemrum eller som COB LED bånd, hvor dioderne sidder så tæt, at det minder om en lang diode. 
 
Du kan se mere om Hilux båndene her 

https://bit.ly/3v1SIOP 

og om Diolight båndene her: 
 
https://bit.ly/3gbOxdS 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere