02.02.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Hvorfor skylle så meget rent vand lige ud i kloakken?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toiletskyl tegner sig for næsten 1/3 af det samlede vandforbrug i hjemmet.

Dette tal er endnu højere i institutioner og kontorbygninger.

ecoBETA® 2-skyl har kun 1 knap og er et godt eksempel på, hvordan en lille ændring i design kan skabe store ændringer i vores adfærd. Det er overraskende, hvor meget vand der kan spares – selv ved opgradering af moderne 2-skylstoiletter med 2 knapper!


Reduktion i energiforbrug og CO2 er sidegevinster som følge af det mindskede behov for at pumpe, transportere og rense spildevand. I nogle tilfælde kan vandbesparelserne minimere behovet for at søge nye vandforsyninger.


ecoBETA® 2-skylsventiler og indsatser har vundet flere internationale priser for deres vandbesparende potentiale, design, driftsikkerhed og kvalitet. Effektiviteten bekræftes af anbefalinger fra kunder. Forskning understøtter, at ecoBETA® 2-skyl giver størst værdi for pengene i form af vandbesparelser, der spænder fra 14 til over 50%.


Vores mål er at SPARE VAND – med enkle løsninger, der tilgodeser det bæredygtige aspekt og giver økonomiske fordele, uden at det går ud over komforten. Vores produkter omfatter såvel vandbesparende brusere som vandsparere til vandhaner. Som noget nyt tilbyder vi også voksen- og børnetoiletter.

Tags: ecoBETA A/S

Mere fra ecoBETA A/S

ecoBETA A/S

https://ecobeta.dk/

ecoBETA står for effektiv vandbesparelse, uden at brugeren mister komfort. Desuden er vores produkter udviklet så vedligeholdelse næsten er unødvendigt. Toiletter med 2 knapper: Er ikke et optimale når det gælder vandbesparelser, fordi der er så mange modeller, og brugeren trykker på begge knapper eller oftest den store knap. Desuden er disse ven…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere