07.12.2017  |  EL  |  El-materiel

Identifikation af udendørs objekter i op til 12 år i 4 farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den mest hårdføre udendørs identifikationslabel på markedet kan modstå UV-lys, vejrforhold, væsker og slitage og bruges til at holde udstyr, køretøjer, komponenter og faciliteter tydeligt identificerede i op til 12 år. Den udendørs identifikationslabel B-8591 fra Brady Corporation fås nu i flere farver, så den kan bruges til flere formål.

Op til 12 års holdbarhed

Mange udendørs identifikationsløsninger falmer, krymper, revner eller falder af efter et par år, så de bliver ulæselige og derfor ikke brugbare. Bradys halogenfri og ekstremt holdbare udendørs identifikationslabel forbliver fastgjort og læselig i op til 12 år under barske udendørs forhold, som påvist i testresultater for accelereret ældningsprøvning efter standarden ASTM G155, Cycle 1. Labelen har en enestående modstandsdygtighed over for vejrforhold, og det er ikke engang nødvendigt at overlaminere den for at beskytte trykket.

Tydelig og holdbar identifikation fremmer effektiv brug af udstyr, komponenter, køretøjer, værktøjer og faciliteter, og labelerne skal ikke udskiftes særlig tit.

Mange udendørs anvendelsesmuligheder

Den hårdføre udendørs label, som fås med sort tryk på en gul, sølvfarvet eller hvid overflade og med hvid skrift på sort, er ideel til at føje stregkoder og identificering til elskabe, køretøjer, udstyr, faciliteter og solpaneler. Anvendelsesmulighederne omfatter også identifikation på skilte, belysning, automater, klimaanlægsenheder på tage, døre eller udendørs trapper. 

I brancher med udendørs aktiviteter eller produkter som f.eks. telekommunikation, konstruktion eller elektronik vil den hårdføre udendørs label øge effektiviteten vha. tydelig identifikation og kommunikation på selve stedet.

Nem at oprette og anvende

Den hårdføre udendørs identifikationslabel kan udskrives på selve stedet vha. labelprinterne BBP11, BBP12 eller BradyPrinter i7100 fra Brady. Når løsningen kombineres med opmærkningssoftware, kan der udskrives mange former for stregkoder og serialisering på selve stedet. Da labelen er selvklæbende og ikke kræver en overlaminering, er den nem at udskrive og anvende. Den hårdføre udendørs identifikationslabel, som er modstandsdygtig over for vejrforhold, kaldes også B-8591 og er en del af Bradys WorkHorse™-labelserie

Se testrapporten, eller få en prøve via vores websted.

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere