28.03.2019

IMI Hydronic Engineering og Reci samler kræfterne til VVS´19 messen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Salget af IMI Hydronic Engineerings egen produktserie til trykhold og vandkvalitet, IMI Pneumatex, er siden april 2018 blevet håndteret af leverandøren selv, da handlen før gik via Armatec. IMI Pneumatex producerer bl.a. trykekspansionsbeholdere, snavssamlere og sikkerhedsventiler, som bliver produceret på IMI's fabrik i Schweiz.

I forbindelse med at salget blev flyttet over, indgik Reci som samarbejdspartner og står nu for al service af IMI Hydronic Engineerings Pneumatex produkter. Dertil fungerer Reci også som en forhandler for produktserien.  Michael Norup, som startede som produktchef Pneumatex i august 2018, synes samarbejdet er gået godt i gang: "Recis gode kontakter i branchen er klart en fordel, og vi er meget glade for at kunne stole på at slutkunden får samme kvalitetsniveau på service som på selve produktet."

Det er blevet lagt mange ressourcer til at uddanne det danske IMI Hydronic Engineering salgsteam i trykhold, og vandkvalitet under det seneste år. Med Michael Norups næsten 20 års erfarenhed i rygsækken er der en masse viden til rådighed i huset. Michael mener bestemt at vidensdeling er vejen frem: "vores viden gavner os kun hvis det kan være til hjælp til kunden. Hvis kunden f.eks. kender til hvad snavs gør for systemet, så ved han også at han har brug for en snavsamler så pumpen ikke går i stykker. Det gavner både os og kunden selv. Der kommer VVS messen som en ypperlig chance, hvor vi får mulighed at snakke om alle disse ting direkte med kunderne."

IMI Hydronic Engineering og Reci står ved siden af hinanden på VVS '19 i Odense 8.-10. maj. Recis CEO Henrik Bøje Jacobsen forventer mange gode samtaler med messebesøgerne:  "Vi kan se en trend i VVS branchen i dag, hvor kunderne ikke bare er ude efter selve produktet, uden en løsning til deres problemstilling, og det kræver at både produktet, service og helhedsviden er på plads. Derfor er det vigtigt at vi kan tilbyde alle komponenter, og det vil vi gerne vise at vi kan på messen sammen med IMI Hydronic Engineering."   

IMI Hydronic Engineering står som udstiller på VVS´19 messen på stand A-1151

Tags: RECI

Mere fra RECI

RECI

www.reci.dk/

ECI er en dansk virksomhed med 85 års erfaring i bl.a. levering af totalløsninger og komponenter til køle- og varmecentraler. Vi kan tilbyde mange forskellige produkter og totalløsninger for vore kunder. Vores produktion består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-units. Vi udvikler, smeder, opbygger, leverer - og yder totalservice til vores mange…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere