05.11.2018  |  EL  |  Branchen

Installatør åbner ny afdeling i Kalundborg

SIF Gruppen – en 100-årig installationsvirksomhed med 350 medarbejdere og hovedsæde i Søborg - rykker tæt på kunderne i Vestsjælland og etablerer ny afdeling med ti medarbejdere på Stejlhøj i Kalundborg

”Vi vil vokse lokalt, og med tilgang af flere store opgaver i Kalundborg og Holbæk er tiden inde til at rykke helt tæt på kunderne i Vestsjælland”.

Det siger administrerende direktør i SIF Gruppen Lars Mejlby i en pressemeddelelse udsendt i anledning af, at SIF Gruppen nu slår dørene op til en ny afdeling med ti medarbejdere og to lærlinge i Kalundborg.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Brand og sikring på nyt markant hotel i København

”Lokalt nærvær og forankring baseret på medarbejdere med dybe lokale rødder og stor lokal viden udgør en hjørnesten i SIF Gruppens DNA. Vi tror, god service skabes gennem tætte menneskelige relationer. Den kan ikke skabes på distance, og vi vil være en lokal virksomhed, der med lokal arbejdskraft, lokale indkøb og respekt for lokale traditioner bidrager til at udvikle området på områdets egne præmisser”, fortsætter han.

Den nye afdeling åbner samtidig med, at SIF Gruppen har fået flere installations- og serviceopgaver for Novozymes, ligesom at de netop har vundet el-entreprisen på Kalundborg Station og en rammeaftale med Holbæk kommune.

Tilbyder hele paletten
”På den baggrund ser vi vores nye afdeling i Kalundborg som krumtap i en fortsat udbygning af alle vores aktiviteter i Vestsjælland, og målet er, at afdelingen over de kommende år løbende skal fordoble sine aktiviteter og bemanding”, fortæller Lars Mejlby og pointerer, at åbningen i Kalundborg også har et bæredygtigt perspektiv:

”Det giver jo ingen mening, at vi som led i opgaverne skal bruge tid og benzin på at køre vejene tynde med vores servicebiler på strækningen fra Søborg til kunderne i Vestsjælland. Det er ikke alene spild af arbejdstid, der kunne være brugt bedre sammen med familie og venner, men skaber også en unødvendig CO2-belastning af klimaet”.

Læs også: SIF Gruppen udvider i Næstved med nyt opkøb

Lars Mejlby fortæller videre, at den nye afdeling allerede inden åbningen bliver mødt af stor interesse fra det lokale erhvervsliv, som henvender sig for at høre mere om, hvad SIF Gruppen kan tilbyde, og han understreger, at afdelingen får styrke og kompetencer til at servicere på alle SIF Gruppens nøgleområder – herunder blandt andet rådgivning om installation, service og drift af totale el-løsninger, brandalarmering, tyverisikring, videoovervågning og varmestyring.

”Vi vil tilbyde hele paletten til både små og store virksomheder og sikre medarbejderne optimale lokale muligheder for både personlig og faglig udvikling gennem SIF Gruppens store uddannelsesprogram, ligesom vi selvfølgelig med stolthed vil gå forrest i udvikling af den lokale ungdom gennem tilbud om lærlingeuddannelser”, fastslår Lars Mejlby, der selv for 28 år siden startede i SIF Gruppen som lærling, og sidste år blev udnævnt til virksomhedens administrerende direktør.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere