04.09.2019  |  EL  |  Branchen

Intego udvider med ny afdeling i Holstebro

Med sin nye afdeling vil Intego styrke tilstedeværelsen blandt både nuværende og potentielle erhvervs- og industrikunder i Holstebro-området. Virksomheden forventer at ansætte flere nye medarbejdere til afdelingen over de kommende år.

Den tekniske servicepartner Intego slår i september dørene op for sin 16. afdeling. Det sker i Holstebro, hvor virksomheden åbner en ny afdeling, der får sit udgangspunkt på Galgemosevej.

Læs også: Intego sætter strøm til Aalborgs nye el-bus

Den nye afdeling kommer til at bestå af kontorfaciliteter og værksted og bliver en del af Intego Midtjylland, der i forvejen tæller afdelinger i Herning og Kibæk.

”Vi ser et rigtig interessant marked i og omkring Holstebro inden for både erhverv og industri. Samtidig har vi i forvejen kunder i området, som vi i dag servicerer fra Herning, og det er klart, at de med den nye afdeling vil opleve en endnu kortere responstid, end det er tilfældet i forvejen”, fortæller afdelingschef i Intego Midtjylland, Lars Hartmann Rømer og fortsætter:

”I Intego har vi gennem de seneste mange år løbende udbygget vores landsdækkende setup som led i virksomhedens vækstambitioner og strategiske fokus på at være tilstede i kundernes nærområde. Vi har stort fokus på tætte og langvarige kunderelationer, og her mener vi, at netop den lokale tilstedeværelse er afgørende for tilliden og fleksibiliteten”.

Flere ansættelser på vej
Foreløbigt har Intego ansat et ledelsesteam bestående af de to serviceledere Claus Jansson og Ole Stephansen til den nye afdeling, der begge har konkret erfaring fra Holstebro-området.

Derudover bliver yderligere ti medarbejdere med speciale inden for el-teknisk arbejde og lovpligtige eftersyn som eksempelvis eftersyn af automatiske brandalarmeringsanlæg tilknyttet afdelingen i første omgang. Forventningen er dog, at der skal ansættes flere nye medarbejdere over de kommende år, så det bliver muligt at integrere flere af virksomheden kompetenceområder.

”I Intego er vi dog rigtig gode til at udveksle kompetencer og medarbejdere mellem de forskellige afdelinger, og det betyder også, at vi fra starten kan tilbyde hele Integos produktpalette fra Holstebro”, siger Lars hartmann Rømer.

Læs også: Intego overtager Fini-El

Intego har i dag over 800 medarbejdere på landsplan. Af dem er 98 tilknyttet Intego Midtjylland.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere