08.02.2018  |  EL  |  Branchen

Jublo får ny adm. direktør

Stifteren af Ordrestyring.dk har købet sig ind i håndværker-platformen Jublo og og bliver samtidig ny adm. direktør

For nylig overgav stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, posten som adm. direktør til Tommy Hahn Sørensen.

Nu har han i stedet købt sig ind i håndværker-platformen Jublo, og som led i en ny vækststrategi bliver han også platformens nye adm. direktør:

”Carsten S. Rasmussen har et indgående kendskab til branchen, og hvordan man udvikler og driver en mindre vækstvirksomhed som Jublo, der er tæt forbundet med timesagsstyringsprogrammer”, siger den ene af de to stiftere Jens Davidsen.

Jublo er en online platform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og kunder, herunder forespørgsler, tilbud og bookinger af håndværkere. Derudover er den koblet sammen med timesagsstyringsprogrammer som Minuba og Ordrestyring.dk.

Læs også: Ny tjeneste gør det muligt for kunder at booke håndværkere online

500 virksomheder i løbet af 2018
Hos den adm. direktør er ambitionerne høje for Jublo-platformen. Således forventer han, at der i løbet af det kommende år vil være cirka 500 virksomheder, der benytter sig af platformen:

”Med de webbaserede timesagsstyringsprogrammers indtog har håndværkerne formået at automatisere og effektivisere hele forretningsgangen. Med Jublo løfter vi, med de digitale værktøjer, virksomhederne til næste fase og kobler hele kundekommunikationen på, så håndværkerne kan professionalisere og automatisere hele kundetilgangen”, siger Carsten S. Rasmussen.

Han peger blandt andet på, at det i fremtiden bliver mere essentielt for håndværkerne at fremstå professionelt i dialogen med kunderne - kunderne kræver det simpelthen. Samtidig er det med til at effektivisere arbejdsgange og forhindre tidskrævende og omkostningstunge uenigheder i forbindelse med udførte projekter.

Han oplyser samtidig, at væksten i første omgang skal komme fra el- og VVS-installatører, da de i forvejen udgør størstedelen af brugerne af ordrestyringsprogrammer.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere