26.11.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Kierulff a/s – Din faglige sparringspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Kierulff er vi den ideelle partner, når det gælder varme- og køleinstallationer. Vi er specialister indenfor skorstene, skakte, kedler, trykhold, ekspansion og vores nye innovative system for loftvarme og -køling Gabotherm Clima.

Sidder du med et projekt, hvor der indgår varme- eller køleinstallationer, sidder vi altid klar til at hjælpe med faglig og teknisk sparring, beregninger og korrekt dimensionering fra start til slut. Det giver en sikkerhed for, at det færdige systems funktion og dimensionering er korrekt.

Kierulff er din professionelle leverandør og sparringspartner!

Vi sidder klar på telefonen 6250 1150 eller på mail info@kierulff.dk hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et projekt, hvad enten du er i projektering eller opstart.

Besøg også gerne www.kierulff.dk for at se vores store sortiment.

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere