13.08.2021  |  EL  |  Sikkerhed

Kom til security-konference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Security-konferencen er for dig, der i det daglige arbejder med planlægning af sikring og overvågning. Her er der mulighed for at blive opdateret med det nyeste og aktuelle inden for security-området.

På konferencen bliver deltagerne klogere på, hvad der aktuelt rører sig i branchen og hvilke farer der lurer i fremtiden. Da konferencen strækker sig over to sammenhængende dage, er der også rig mulighed for at netværke.

MÅLGRUPPE
Enhver, som ønsker at blive up to date med viden om sikring, fx fungerende security managere og tidligere deltagere på uddannelserne Sikringsfunktionær og Eksamineret Sikringsleder®.

KURSUSINDHOLD
Rollen som security manager anno 2021
Update fra Forsikring & Pension
Paneldebat om udvalgt faglig udfordring
Orientering om ændringer på brandområdet
Introduktion til rejsesikkerhed
Foredrag med et blik ind i vores fælles fremtid
Endvidere: Workshops
Fælles frokoster og middag

VARIGHED
2 dages internatkursus.

KURSUSDATOER
NYBORG STRAND

3. november 2021 - 2 dage
22. november 2022 - 2 dage

Tilmeld dig her.

Mere fra Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

https://brandogsikring.dk

DBI er Danmarks førende videncenter for sikring og brandsikkerhed. Vi er en uafhængig, teknologisk servicevirksomhed med sikring af liv og værdier som vores kernekompetence. Gennem værdiskabende serviceydelser hjælper vi vores kunder med at opnå et sikrings- og sikkerhedsniveau, som både opfylder egne behov og myndighedernes krav.  Vi kombinerer n…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere