04.12.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Konflikthåndtering – lær at tackle vanskelige situationer på intensivt kursus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Konflikthåndtering er et af de nye fokusområder i AB 18 (de nye aftalevilkår for byggeriets parter), som tages i brug fra årsskiftet. Derfor er det en god idé, at du tilegner dig konkrete værktøjer til formålet, så du kan arbejde på at undgå konflikterne.

Nohrcons kursus om konflikthåndtering indeholder en blanding af teoretiske oplæg og øvelser i kommunikation og konflikthåndtering – og refleksion over kursisternes egne erfaringer med konfliktsituationer:

Konflikthåndtering – sådan tackler du vanskelige situationer
 

3 gode grunde til at deltage:
–    Du får indsigt i konflikters opståen og forløb
–    Du bliver trænet i konfliktforståelse og konflikthåndtering
–    Du får konkrete og anvendelige værktøjer til konflikthåndtering


Hvem bør deltage?
Dagen er relevant for dig, der møder konflikter eller konfliktfyldte situationer i din hverdag – både store konflikter på store projekter eller i mødet med kunder, borgere eller brugergrupper.


Program, pris og praktisk information:

Konflikthåndtering – sådan tackler du vanskelige situationer


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere