12.10.2018  |  EL  |  Energi

Lagring af energi nu og i fremtiden - temadag med oplæg og studietur

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Nohrcons temadag d. 30. oktober kan du både høre om den nyeste udvikling og lovgivning inden for lagring af energi i stor skala fra tre førende eksperter på området, og tage med på studiebesøg til to store anlæg til energilagring.

Energilagring er en af det 21. århundredes helt store udfordringer og en forudsætning for at kunne udnytte det fulde potentiale i vedvarende energi i energiforsyningen.

Energiproduktion fra vedvarende energikilder er varierende og svarer ikke altid til vores energiproduktion. Derfor er vi nødt til at finde nye og bedre måder at lagre energi på – ikke mindst hvis vi i Danmark skal nå målet om en energiforsyning uafhængig af fossile brændstoffer i 2050.

Nohrcon har bedt tre eksperter fra Danmarks Tekniske Universitet og Ea Energianalyse om at holde oplæg om den nyeste udvikling og lovgivning inden for lagring af energi i stor skala.

Efterfølgende tager vi ud og besøger Danmarks største anlæg til energilagring i undergrunden på Bispebjerg Hospital, samt forsknings- og demonstrationsprojektet EnergyLab Nordhavn, som udvikler fremtidens energiløsninger.

Læs mere på Nohrcons hjemmeside her:

Lagring af energi nu og i fremtiden

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere