25.02.2019  |  EL  |  Belysning

Landsby mørklagt i to uger efter renovation af gadebelysningen

Borgerne i Serridslev måtte undvære lys i gadelamperne, da den samlede el-regning ved en fejl blev sendt til en enkelt privat husstand.

Gadebelysning kan være svær at undvære. Især i februar, hvor solen står sent op og går tidligt ned.

Læs også: Bornholm udskifter 8.500 gadelamper

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Derfor var det også det store samtaleemne i Serridslev nord for Horsens, da landsbyen i over to uger måtte klare sig helt uden.

Det skriver DR.

Længe fik beboerne ingen tilbagemelding fra Horsens Kommune om, hvad fejlen skyldtes, men nu har de dog ifølge Århus Stiftstidende fundet frem til og løst problemet.

Hele byens el-regning sendt til en beboer
Problemet er opstået, efter landsbyen har fået renoveret gadebelysningen, og ved en fejl er regningen blevet sendt til en privat husstand, oplyser afdelingschef ved affald og trafik ved Horsens Kommune, Allan Lyng Hansen.

”Vi har i den forbindelse også fået lavet en ny installation og fået sat en ny måler op derude. Måleren står ud for en adresse på Serridslevvej. Det ser ud til, at man ved en fejl har fået meldt måleren til ejendommen, hvor den står”, siger Allan Lyng Hansen og fortsætter:

”Regningen for belysning er derfor blevet sendt til den pågældende ejendom, og jeg kan godt forstå, at ejeren ikke vil betale for belysning gennem Serridslev. Så derfor er regningen ikke betalt - og vi har aldrig set en regning på kommunen”, forklarer han til Århus Stiftstidende.

Læs også: Kommune forventer at spare 70 procent på gadebelysningen

Inden, gadebelysningen kom tilbage onsdag aften, nåede 25-30 beboere i Serridslev siden starten af februar ifølge Århus Stiftstidende at kontakte Horsens Kommune.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere