Gadebelysning

El-materiel

Bornholm investerer 45 millioner kroner i LED-gadebelysning

Bornholm smider 45 millioner kroner i udskiftning af øens gadebelysning. I alt bliver det til 8.500 nye LED-lyskilder, der på sigt skal spare kommunen både strøm og penge.

Belysning

600m2 showroom eller udendørsbelysning i skalaen 1:1

Oplev LED-belysning i dens rette miljø, og få et bedre grundlag når du skal beslutte, hvad du skal vælge.

Indhold fra partner

Belysning

Case: Innovativ og bæredygtig belysningsløsning fra OSRAM

OSRAM leverer de optimale armaturer og lysstyringsløsninger til det nye kompetencecenter ved Siemens Flow Instruments i Sønderborg, i tæt samarbejde med lysdesigner (Sweco Denmark), arkitekter (Arkitema, Aarhus) og installatør (Haderslev El-Teknik).

Indhold fra partner

Belysning

Nedfaldne blade ødelægger LED-lys til 280.000 kroner

Størstedelen af de 300 LED-lys, som Aarhus Kommune til en pris af 280.000 kroner har fået installeret i asfalten på to cykelstier, er ødelagt på grund af nedfaldne blade.

Belysning

Farvel til kviksølvlamper giver millionbesparelser

Danske kommuner er i øjeblikket travlt beskæftigede med at udskifte landets mere end 300.000 forældede kviksølvlamper til fordel for energieffektiv LED. Den nye udendørs LED-belysning vil ifølge Philips Lighting spare kommunerne for millioner.

Kæmpeordre på gadebelysning til Thorn

Belysningsleverandøren Thorn har indgået kontraker på at levere mindst 3.000 LED-armaturer til vej- og gadebelysning i Holbæk og Køge kommuner.

Få hjælp til at udnytte den smarte teknologi

Bedre udnyttelse af data fra højteknologiske installationer kan give mere værdi, men mange kommuner og virksomheder mangler viden og værktøjer til at få fordelene ud af dataene. Det mener man hos Philips Lighting, der har etableret et datacenter i Indien, der kan hjælpe.

Belysning

Behagelig og effektiv by- og industribelysning

Nye lyskilder til gade- og udendørsbelysning

Indhold fra partner

El-materiel

Mange kommuner skifter til LED-gadelamper

Flere steder i landet udskiftes gamle gadelamper med nye modeller, som består af effektiv LED-teknologi. Strømforbruget til gadebelysning er derfor faldet markant de seneste år.

Belysning

EnergiMidt skal sikre gadebelysning i Aarhus

Aarhus Kommune indgår større aftale med EnergiMidt om udskiftning af de gamle gadelamper til nye LED-pærer.

Selvtægt skaber livsfarlig situation for elektrikere

Gadelygterne i Terndrup blev tidligere i år frakoblet grundet forældede installationer, men en eller flere borgere har uden tilladelse selv tilsluttet gadebelysningen igen. Det har skabt livsfarlige situationer for de elektrikere, der i øjeblikket reparerer gadebelysningen.

Byens LED-lys

Belysningen i København er under udskiftning, og på pladser og veje erstatter LED i stigende grad de eksisterende lyskilder.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere