14.03.2019  |  EL  |  Branchen

Ledningskanaler til organiseret ledningsfremføring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Velorganiserede og beskyttede ledninger giver et solidt grundlag for installation, vedligeholdelse og sikker drift.

Den høje kvalitet af vores ledningskanaler gør det lettere at opbygge bæredygtige ledningsstrukturer. Vi støtter dig fra planlægning til styring af tavlen.

Med vores brede udvalg af robuste ledningskanaler i ensartet høj kvalitet, tilbyder vi et fleksibelt og slidstærkt kabelstyringssystem.

Praktiske ledningsholdere til fastgørelse af allerede installerede ledninger, samt præcist udstukne huller i henhold til DIN EN 50085-2-3, gør det nemmere at foretage nøjagtige installationer.

Den smarte lukkemekanisme gør det nemt at låse og sørger for en sikker pasform til låget.

Læs mere om Weidmüller’s Cable ducts

Mere fra Weidmüller Danmark

Weidmüller Danmark

www.weidmuller.dk

  • +45 89 87 03 50
  • Vallensbækvej 18A, 2605, Brøndby

Weidmüller – Din partner inden for Industrial Connectivity.Som erfarne eksperter tilbyder vi vores kunder og partnere overalt i verden produkter, løsninger og serviceydelser inden for  industrielle områder som energi, signaler og data. Vi har et stort kendskab til disse brancher og kender også morgendagens teknologiske udfordringer. Vi udvikler hele tiden innovative, varige og værdiskab…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere