25.04.2019  |  EL  |  Branchen

Pålidelig og effektiv strømforsyning fra Weidmüller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et stigende antal industrielle applikationer skal tilpasses en stor mængde teknologi på meget begrænset plads. Forskellige forbindelsestyper skal således kunne udskiftes. Derudover erstattes kobber ofte med omkostningsbesparende aluminium.

Weidmüller’s WPD forsyningsklemmer er en banebrydende løsning til håndtering af aluminium- og kobberledere. De giver en nem og sikker installation af aluminium- og kobberledere, hvor der er meget lidt plads.

En ekstra strømforsyning eller overvågningsforbindelse kan eventuelt anvendes. WPD forsyningsklemmer kan bruges fleksibelt, uanset ledermaterialet. De kan monteres enten direkte eller på DIN-skinne TS35.

Læs mere om Weidmüller’s power feed-in terminal blocks

Mere fra Weidmüller Danmark

Weidmüller Danmark

www.weidmuller.dk

  • +45 89 87 03 50
  • Vallensbækvej 18A, 2605, Brøndby

Weidmüller – Din partner inden for Industrial Connectivity.Som erfarne eksperter tilbyder vi vores kunder og partnere overalt i verden produkter, løsninger og serviceydelser inden for  industrielle områder som energi, signaler og data. Vi har et stort kendskab til disse brancher og kender også morgendagens teknologiske udfordringer. Vi udvikler hele tiden innovative, varige og værdiskab…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere