29.11.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lemvigh-Müller åbner kæmpe flagskibsbutik i Hillerød

Dialog stod øverst på dagsordenen, da Lemvigh-Müller skulle udvikle konceptet til sin nye håndværkerbutik i Hillerød. Den er nemlig udviklet i samarbejde med butikkens kunder.

Håndværkere i Nordsjælland har fået en ny, stor butik at handle i, når der er brug for værktøj, arbejdstøj, vvs- og el-materiel.

Læs også: Lemvigh-Müller udvider sin ekspres-service

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Hillerød er nemlig flyttet til en ny, central adresse i byen, og er samtidig blevet opgraderet med et helt nyt look og koncept.

Håndværkerkundernes ønsker til butikken har været styrende for både beliggenhed og indretning, for det nye koncept er udviklet i dialog med de el- og vvs-installatører, der i forvejen handler hos kæden. Det forklarer Peter von der Hude, salgsdirektør for Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker, og uddyber:

”Effektivitet er et nøgleord for håndværkere – det skal være hurtigt at få de varer, der er brug for. Derfor har vi i indretningen arbejdet med at skabe en visuelt overskuelig butik, hvor det er nemt at navigere rundt ved hjælp af produktbilleder på bagvæggene og farvekoder på varereolerne. Det er også nemt at komme til og fra butikken, som ligger ved en hovedfærdselsåre i Hillerød”.

Formlen på fremtidens håndværkerbutik
Selvom effektivitet er vigtigt, vil håndværkerkunderne omvendt også gerne have mulighed for at fordybe sig. Den nye butik er derfor indrettet med inspirationsområder til vareudstillinger, der giver en ekstra oplevelse.

Der er kaffebar, hvor man kan netværke, og som en helt ny service er der et stort mødelokale, som butikkens kunder frit kan låne.

”Vi har fundet formlen på fremtidens håndværkerbutik, og planen er, at vi stille og roligt ruller konceptet ud i vores øvrige håndværkerbutikker i forbindelse med nyåbninger og renoveringer, eventuelt med lokale tilpasninger”, siger Peter von der Hude.

Jens Waarst-Rasmussen, der er chef for butikken i Hillerød, har store forventninger til den nye flagskibsbutik, fordi den ikke bare er skabt med udgangspunkt i håndværkerkundernes ønsker, men også behovet i Hillerød, der oplever et byggeboom – blandt andet med et nyt sygehus og to nye bydele:

”Der er gang i byggeriet, så der er efterspørgsel på materialer, og det kan vi godt mærke. Derfor har vi udvidet sortimentet i den nye butik med 3.000 varenumre, så der nu er mere end 11.000 varenumre indenfor el, vvs og værktøj på hylderne. Herudover har vi udvidet åbningstiden med en time dagligt og er klar fra kl. 6 om morgenen”, siger han.

Læs også: Lemvigh-Müller opgraderer til CityExpres i Aarhus

Han fortæller, at det også er muligt at bestille ekspreslevering af alle butikkens varenumre og få varerne leveret indenfor en time for 99 kr. i hele Nordsjælland.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest i tre dage fra 3.-5. december.

-SMP

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere