23.05.2018  |  EL  |  El-materiel

Let blokering af strømafbrydere, så maskineftersyn kan udføres mere sikkert

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er nemt at slå strømafbrydere til og fra, og det kan give problemer for medarbejdere, der skal udføre et eftersyn.

Elektriske stød og alvorlige personskader kan være resultatet af for tidlig genaktivering af et elektrisk kredsløb. For at undgå sådanne ulykker og gøre maskineftersyn mere sikkert tilbyder Brady Corporation en lockout-løsning til strømafbrydere, som er let at anvende.

Let at anvende
Den nye Universal Mini Circuit Breaker Lockout fra Brady er let at anvende på en lang række strømafbrydere fra forskellige producenter. Den lille enhed placeres på en strømafbryders kontakt og fastgøres med en medfølgende skrue, som er let at håndtere. Når skruen fastgøres, dannes der et hul til bøjlen på en hængelås til lockout/tagout. Når hængelåsen lukkes, bliver strømafbryderens kontakt låst fast i sin position, så eftersyn kan udføres mere sikkert.

Mere sikkert eftersyn
Når strømafbrydere blokeres med en hængelås, forebygger det ulykker, som er relateret til for tidlig og utilsigtet genaktivering af maskiner og andre elektriske enheder. Når hængelåsen er låst fast, har den medarbejder, som har låst den og som udfører eftersynet, fuld kontrol over, hvornår strømafbryderen genaktiveres. Som en ekstra sikkerhed kan Brady inkludere hovednøgler til tilsynsførende, som vælges i en plan for hængelåsnøgler til lockout/tagout.

Bedre overholdelse af standarder
Med en løsning til blokering af strømafbrydere kan virksomheder opnå bedre overholdelse af standarden EN 1037 om udstyrssikkerhed og med EU's direktiv 89/655, som angiver minimumsforskrifterne for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen.

Få mere at vide om mere sikkert maskineftersyn på Bradys websted.

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere