02.06.2022  |  EL  |  Belysning

LIGHTLINE BASIS – når pris og tilgængelighed er vigtigst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med LIGHTLINE BASIS armaturer kan du løse næsten enhver belysningsopgave – hurtigt og til en skarp pris.

I nogle belysningsopgaver er her og nu-økonomien den afgørende faktor for din kunde. Løsningen skal etableres så billigt som muligt. Det kan der være mange grunde til. En af dem er et dynamisk ejendomsmarked, hvor bygninger hyppigt skifter anvendelse, så en mere ambitiøs belysningsløsning ikke når at tjene merprisen ind, inden den måske skal udskiftes igen.

Løs enhver opgave med LIGHTLINE BASIS

Derfor har Lemvigh-Müller skabt belysningssortimentet LIGHTLINE BASIS. Med LIGHTLINE BASIS har du nem og hurtig adgang til belysningsarmaturer, der gør det muligt for dig at løse næsten enhver belysningsopgave – hurtigt og til den bedst mulige pris.

LÆS OGSÅ: 250 millioner kroner til mere grøn varme

LIGHTLINE BASIS-produkterne er konkurrencedygtige, selv når du sammenligner med de billige alternativer fra byggemarkedet, og de er altid på lager til levering fra dag til dag. Så slipper du for at bruge din tid på at køre rundt og købe ind til din opgave. Samtidig kan du bestille alt det andet, du skal bruge.

Du kan stå inde for en LIGHTLINE BASIS-løsning

Kvaliteten i LIGHTLINE BASIS-sortimentet er, som du forventer fra en professionel belysningsleverandør. Produkterne kommer fra producenter, Lemvigh-Müller kender og har tillid til. Det betyder, at du som fagmand kan stå inde for en belysningsløsning baseret på LIGHTLINE BASIS-produkter.

Vi holder priserne nede ved at prioritere klogt. Når du vælger LIGHTLINE BASIS, får armaturer i en enkel kvalitet, hvor der er fokuseret på grundlæggende, dokumenterede egenskaber frem for avancerede funktioner. For armaturer, hvor det er relevant, kan du let udføre belysningsberegninger på vores hjemmeside lemu.dk, så du kan dokumentere din løsning.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere