10.02.2020  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Lindab udvider produktionen på Sjælland

Ventilationsproducenten Lindab udvider produktionen af kanaler på Sjælland. Ekspanderingen skal imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunderne på hurtige leveringer.

For at kunne tilbyde en fleksibel og hurtig leveringssikkerhed til byggebranchen, vælger Lindab at ekspandere produktionen og varesortimentet af kanalsystemer med en produktionshal på Sjælland.

”Vi oplever en stor efterspørgsel på rekt-kanaler på Sjælland og i Storkøbenhavn, og derfor har vi valgt at udvide produktionen, så vi fortsat kan servicere vores kunder bedst muligt. Udvidelsen af produktionen kommer selvfølgelig til at være lidt at en omvæltning for os i Lindab, mens vores kunder kun kommer til at mærke en øget tilgængelighed”, siger Lars Rosenkilde, der er intern salgschef i Lindab.

Læs også: Lindab ansætter erfaren kvinde som arbejdsmiljøkoordinator

Med udvidelsen stræber Lindab efter at producere og pakke ordrer så tæt på byggepladsen som muligt for at minimere leveringstiden og klimabelastningen.

”I Lindab bestræber vi os på at forenkle byggeriet. Med øget produktion på Sjælland kan vi både sikre hurtig levering og begrænse den miljømæssige belastning i forhold til transporten. Det er på alle måder et positivt tiltag”, siger Puk Spencer, salgsdirektør i Lindab. 

Den nye produktionshal har beliggenhed i Hvidovre, tæt på virksomhedens kombinerede Proshop og kontor.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere