13.06.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

LindabTanken - en ny blog fra Lindab

Indhold fra partner Hvad er dette?

På LindabTanken kan du læse den nyeste viden inden for ventilation, byggeri og indeklima. Eksempelvis; hvorfor tagrender ikke bare er tagrender; og hvad LindabPascal egentlig er, og hvordan det virker.

Bliv inspireret på vores nye blog LindabTanken. Vi har længe ønsket os en kanal, hvor vi på en inspirerende og let tilgængelig måde, kan formidle vores viden om, hvordan man forenkler og forbedrer byggeriet.

Vores intention er, at du bliver klogere på en nem og hurtig måde. Sommetider kan du finde viden fra vores specialister, og andre gange vil du kunne læse mere om, hvad der inspirerer os. 

Vi opdaterer bloggen løbende, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at dele indholdet hvis du mener, at vores posts indeholder viden, som andre kan få glæde af. 

Du kan allerede nu gå ind på LindabTanken og læse et par af vores indlæg.

WWW.LINDABTANKEN.DK

Eksempler på blogposts:

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere