04.07.2019  |  EL  |  Branchen

Lindpro er servicepartner for Odenses mest tekniske byggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Odenses musik-, teater- og konferencehus, ODEON, er byens mest tekniske byggeri og kræver en stærk servicepartner.

Lindpro har været med hele vejen fra de første kabler blev trukket i 2015 til i dag, hvor en stabil og fleksibel servicepartner er alfa og omega for, at Odeon kan skabe unikke oplevelser for sine gæster.

Odeon er et multifunktionelt hus, der både rummer Syddansk Musikkonservatorium, Odense Skuespilskole, Odense Teater, café og detailhandel samt møde- og konferencefaciliteter – alt sammen under ét og samme tag.

Teknikken skal derfor kunne understøtte mange typer af behov og være nem at betjene for husets mange forskellige brugere.

Unikke oplevelser med den nyeste teknik
Som servicepartner hjælper Lindpro med at vedligeholde og videreudvikle de tekniske løsninger, der sikrer, at Odeon kan gennemføre unikke shows, teaterforestillinger, kunstudstillinger eller koncerter og at sikkerheden er i top imens.

Lindpro har desuden stået for alle de tekniske installationer i forbindelse med byggeriet af Odeon lige fra el og datanetværk til brand- og tyverisikring.

At Odeons gæster trygt kan benytte musikhusets tilbud, skyldes for eksempel et high-end brandsikringsanlæg, der er koblet sammen med både adgangskontrol, ventilation og talevarslingssystem, så gæsterne nemt, hurtigt og sikkert kan evakueres i tilfælde af brand.

Det er ikke kun på brandsikringsområdet, at Odeon er udstyret med den nyeste teknik. Også når det kommer til el-installationer, er musikhuset med helt fremme med lys, der er programmeret op mod et hav af forskellige scenarier og som kan styres intelligent og mobilt helt ned på hver enkelt lampe, så der kan skabes unikke oplevelser for gæsterne.

Vigtigt med en fleksibel servicepartner             
”Jeg kan regne med mine faste folk fra Lindpro uanset hvornår på døgnet, jeg ringer. De kender huset og forstår mine behov og min forretning, så de altid kan rådgive mig om den bedste løsning inden for de økonomiske rammer.

For et hus som Odeon betyder det alt, at teknikken spiller. Teknik skal faktisk være ligesom rengøring – noget man ikke lægger mærke til”, siger Christian Belling, der er vicedirektør på Radisson Blu H C Andersen Hotel og en af parterne bag Odeon.

Tags: Lindpro

Mere fra Lindpro

Lindpro

www.lindpro.dk

Lindpro, der er en af Danmarks førende teknik- og servicevirksomheder, beskæftiger omkring 1000 medarbejdere og har afdelinger over hele Danmark samt datterselskabet Arssarnerit i Grønland.Hos Lindpro satser vi på innovative produkter og ydelser samt kompetente medarbejdere. Vores samlede kompetencer udvikles og omsættes kontinuerligt i effektive og værdiskabende processer.Vi kan vores håndværk, o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere