05.11.2015  |  VENTILATION  |  Sikring

Lindpro udvider forretningen

Lindpro er blevet certificeret inden for sprinkleranlæg og kan dermed projektere, installere og servicere komplette brand- og sikkerhedsløsninger.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro er nu også certificeret inden for sprinklere, hvilket betyder, at virksomheden fremover kan tilbyde projektering, installation og lovpligtige serviceeftersyn på komplette brand- og sikkerhedsløsninger. 

Læs også: Lindpro flytter hjem til mor

”Vi har lyttet til vores kunder, der ønsker mulighed for at udnytte Lindpros serviceapparat også på sprinkleranlæg. Vores kunder vil gerne nøjes med at ringe til én leverandør med spidskompetencer inden for hele sikkerhedsområdet, der eksempelvis inkluderer automatisk brandalarmering, sprinkler, indbrudsalarmering eller andre sikkerhedsløsninger”, siger Lisbeth Sørensen, kompetenceansvarlig for sprinklere hos Lindpro.

Dermed kan Lindpro tilbyde samlede løsninger, der også omfatter eksempelvis tv-overvågning og talevarsling.

Læs også: Lindpro står for el i Nordeas nye domicil

Desuden tilbyder Lindpro den lovpligtige service i hele landet samt ugentlige test på sprinkleranlæg, der samlet set giver sikkerhed for anlæggets funktionalitet.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere