19.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

LMJ Muffe - En stærk serie i tre størrelser, der holder vand (ude)

Indhold fra partner Hvad er dette?

En god og fleksibel splidsemuffe kan optimere dit arbejde, samt spare dig for mange timer i fremtiden.

Du kender det sikkert. Du skal lave en samling af fiberkabler udendørs. Det kan være i en mast, der er udsat for meget vind. Det kan være i en brønd, der ofte bliver fyldt med vand ved de store regnskyl. Eller i jorden, hvor der er store mekaniske påvirkninger, fx sten der bevæger sig og rammer muffen.
 
Med andre ord: Er dine fibersamlinger udsat for vand, jord, vind eller mekaniske påvirkninger konstant, så er splidsemufferne i LMJ-serien fra Prysmian - en af verdens førende producenter indenfor fiber - et rigtigt godt valg.
 
Det er den af mange grunde: 

  • Den er vandtæt til 3 meter (mekaniske forseglinger)
  • Den er modstandsdygtig overfor mekaniske påvirkninger samt vand
  • Den er kompakt og kan indeholde mange splidsninger
  • Den kan have mange kabler ind og ud
  • Den kan placeres alle steder i det fri, under jord, i brønde, i master, på facader m.m.

Derudover er den uhyre funktionel. Den er simpelt opbygget og har god plads indvendig. Den har mange porte for kabler, og portene kan åbnes uden værktøj; de kan ganske enkelt klikkes ud. Den er også yderst fleksibel, når det kommer til at få kabler ind og ud – og den kan nemt udbygges til at håndtere splittere. Den har mange fikse detaljer; fx indbygget basket for tubes opbevaring og udvidelseskit for senere udbygning af muffen til næste størrelse. Det er altså smart – og fremtidssikret.

LMJ-muffen er økonomisk attraktiv samtidig med at den er modulopbygget, så den kan vokse i takt med opgavens størrelse. Det burde give den bedste økonomi i jeres fiber netværk!
Den største model kan i øvrigt indeholde helt op til 4032 splidsninger, så kan det nok heller ikke blive mere kompakt :-)

Er du på udkig efter en muffe, der holder vand (ude), så kan vi varmt anbefale LMJ-serien. Læs mere om den på vores hjemmeside.

Hos Teklet har vi mange slags muffer af høj kvalitet. Og med mange features.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Mere fra Teklet ApS

Teklet ApS

https://teklet.dk/

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse. Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig! Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP´er til optiske…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere