15.03.2016  |  EL  |  Branchen

Lokale el-firmaer slår sig sammen

De to Horsens-firmaer HJ Valeur og VS Automatic fusionerer og vil fremover gå under navnet VS Automatic.

El-firmaerne HJ Valeur og VS Automatic, begge fra Horsens, har indgået en fusion. Med fusionen er de to indehavere, Niels Valeur fra HJ Valeur og Torben Steffensen fra VS Automatic, lige ejere af virksomheden, som fremover hedder VS Automatic. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

De to el-firmaer arbejdede forud for fusionen sammen om en del opgaver, og det nye samarbejde kommer derfor ikke til at have den store betydning for hverken medarbejdere eller kunder. VS Automatic beholder alle medarbejderne, der nu i alt tæller 60, samt sine afdelinger i Østbirk, Hovedgård og Horsens. De ændringer, der dog vil finde sted, er primært interne optimeringer, lyder det.

Læs også: To el-firmaer bliver til ét

Niels Valeur og Torben Steffensen betragter selv fusionen som en formalitet, men de fortæller, at medarbejderne får stillet en del spørgsmål, når de er ’ude i marken’:

”Spørgsmålene handler primært om, hvorvidt der skal lukkes i Østbirk, Hovedgård eller Horsens – og det skal der som nævnt ikke. Andre spørgsmål handler om, hvor man som kunde skal henvende sig. Her er svaret, at man blot skal ringe på samme nummer, som man plejer”, forklarer de to ejere.

VS Automatic hjælper private kunder med elinstallationsarbejde og energioptimering. Derudover har virksomheden også mange erhvervskunder og en stor afdeling, der arbejder med automation til blandt andet mejerianlæg.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere