10.09.2018  |  EL  |  Branchen

LS SMART CONNECT GATEWAY - KUNDESPECIFIK SOFTWARE

Indhold fra partner Hvad er dette?

LS Controls universale Gateway er mellemleddet, der får eksisterende udstyr på internettet, således at det er muligt at overvåge og styre det via. PC-værktøj og App.

KUNDESPECIFIK SOFTWARE
LS Control Gateway er PIC-processorbaseret og beregnet til at oversætte MODBUS til LAN. For at kunne fungere som Gateway kræves kundespecifik software, der kan læse og "forstå" MODBUS protokollerne i eksisterende styresystem og oversætte dem til LAN. Den kundespecifikke software udvikles på baggrund af datalister, protokoller, set-punkter og driftsstatistik og til de muligheder, kunden ønsker at få adgang til på anlæggene via. "skyen".

Databasearkitekturen fastlægges, efter ønske i samarbejde med kunden eller af LS Control selv. Der medfølger altid et PC-baseret værktøj (datalogger) for teknikeradgang til brug for ekstern servicering af anlæg. En App fortrinsvis til brug for slutbruger kan tilkøbes og tilpasses kundens grafiske udtryk.

SIKKER ID-VERIFIKATION
Ved køb og udvikling af kundespecifik software tildeles kunden automatisk en Nabto licens. Denne Nabto licens sikrer sammen med den kundespecifikke software en sikker ID-verifikation af data-afsender og -modtager. Der skabes således en sikker forbindelse mellem udstyr og App/PC.

TEKNISKE DATA:

  • Tilslutningsspænding: 12-24 V
  • Dimensioner (h x b x d): 135 x 60 x 27 mm
  • Drift omgivelsestemperatur: -10 – 50 ⁰C

Mere fra LS Control A/S

LS Control A/S

http://lscontrol.dk

LS Control A/S udvikler og producerer Elektronisk styrings-, regulerings- og overvågningsudstyr til bl.a. ventilation, lys og varme. Det har vi gjort siden 1969.Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr, og selvom det stadig er et væsentligt forretningsområde, er der kommet mange andre brancher og produkter til. Vi arbejder efter ISO 9001 standarden, hvilket…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere