16.02.2016  |  VENTILATION  |  Byggeri

Mød Lindab på Byggeri ’16

Mere end 30.000 fagfolk fra Danmark og resten af Norden samles, når fagmessen for byggevarer, Byggeri ’16, løber af stablen fra den 1.-4. marts i Fredericia.

Omkring 300 udstillere står klar til at præsentere produkter, når Byggeri ’16 slår dørene op den 1. marts i Fredericia. Blandt andet er Lindab at finde på messen med en stand, der både præsenterer virksomhedens byggekomponenter og ventilationsløsninger.

Læs også: Lindab øger onlinesalget markant

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”De besøgende fagfolk på messen repræsenterer et bredt udvalg af vores kunder fra hele landet og resten af Norden. For os er det vigtigt at komme ud og se vores kunder i øjnene og samtidig vise vores produkter i deres rette element”, fortæller salgschef i Lindab, Rene Jensen.

Få værktøjet i hænderne
”Kom og prøv” kunne meget passende være mottoet for Lindabs messestand i år, hvor der er opsat en hel væg, der præsenterer alle Lindabs onlineværktøjer. Her kan messedeltagerne prøve virksomhedens mange forskellige apps og beregningsprogrammer.

”På messen får alle deltagerne mulighed for at afprøve værktøjerne, se alle funktionerne og få svar på de spørgsmål, de måtte have”, siger Rene Jensen. 

Messen arrangeres af brancheforeningen Danske Byggecentre, og det er i år 17. gang byggeri-messen afholdes. Det er gratis at deltage på messen, der foregår i Messe C i Fredericia.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere