07.08.2017  |  VVS  |  Branchen

Middelfart VVS atter erklæret konkurs

For blot to år siden måtte Jan Egeberg begære sin daværende forretning Middelfart VVS konkurs. Nu er der sket det samme for det selskab, der købte resterne af konkursboet tilbage i 2015.

Det er ikke mere end to år siden, at Middelfarts autoriserede VVS-installatør Jan Egeberg valgte at begære sin daværende forretning Middelfart VVS A/S konkurs – og nu er den gal igen.

For nu er også selskabet Middelfart VVS Service ApS, der købte resterne af konkursboet i 2015 og ansatte Jan Egeberg som daglig leder, gået konkurs, skriver Fredericia Dagblad.

Også i denne omgang sker konkursen med Skat som største kreditor og den, som har begæret anpartsselskabet konkurs. Den endelige konkurs blev erklæret ved Skifteretten i Odense den 2. august.

Har penge til gode
Da kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense i sidste uge var forbi for at besigtige konkursboet, var der ikke mange kommentarer til den nylige lukning:

”Det ser ud, som om firmaet har en del penge til gode hos flere kunder, men det har også et skyldigt beløb til Skat, som det ikke har kunnet betale”, siger han til Fredericia Dagblad. Han ønsker ved samme lejlighed ikke at oplyse, hvor stort beløbet er.

Læs også: To nordjyske el-firmaer er blevet til ét

Selv mener Jan Egeberg, at konkursen hovedsageligt beror sig på kunder, der ikke har betalt deres regninger:

”Det handler vel om fem større kunder, som vi har en halv million kroner til gode hos, det er rigtig ærgerligt”, siger han til Fredericia Dagblad og påpeger samtidig, at han blot har været ansat som almindelig lønmodtager og derfor ikke har haft noget med regnskaberne at gøre.

Inden konkursen havde virksomheden to ansatte tilbage. Ifølge Jan Egeberg har den anden medarbejder fået sin løn, selvom firmaet mangler at betale A-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere